tiistai 2. joulukuuta 2008

Aloite luovutettu!

Kunnallinen kansanäänestysaloite Turun toriparkista jätettiin tänään Turun kaupungin kirjaamoon, jossa valtuuston edustajat vastaanottivat paperinivaskan. Nimien tarkistamisen jälkeen valtuuston on viipymättä tehtävä päätös kansanäänestyksen järjestämisestä. Täydellisiä nimiä aloitteessa oli lähes 13 000, ja jos vajaavaiset tiedot otettaisiin huomioon, nousisi määrä noin 15 000 nimeen.

Vastaisuudessa kansanliike keskittyy päättäjien lobbaamiseen yhteydenotoilla kansanäänestyksen puolesta sekä pitämään asiaa esillä mediassa. Uutisointia aloitteen luovutustilaisuudesta voi lukea mm. Iltalehden ja Turun Radion nettisivuilta.

Myöhässä saapuneita nimiä voi tuoda Maailmankauppa Aamutähteen, Eerikinkatu 5, josta ne toimitetaan eteenpäin valtuustolle. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille!

maanantai 1. joulukuuta 2008

Kansanäänestysaloitteen luovuttaminen valtuustolle

Turun toriparkista kunnallista kansanäänestystä vaativa kansanliike on saanut aloitteeseen ainakin 12687 nimeä, ja aloite luovutetaan valtuuston edustajille huomenna tiistaina 2.12. kello 11.00 Kaupungin keskusviraston kirjaamossa, Puolalankatu 5, 2. kerros. Jokainen nimiä kerännyt on tervetullut luovuttamaan aloitetta!
Kerättyjä nimiä otetaan vielä vastaan ja ne voi palauttaa Maailmankauppa Aamutähteen. Kiitos kaikille nimenkeräykseen osallistuneille!