perjantai 7. marraskuuta 2008

Turun toriparkista kansanäänestystä vaativa kansalaisliike järjestäytynyt

Turun toriparkista kansanäänestystä vaativa kansalaisliike on järjestäytynyt. Ensimmäinen palaveri pidettiin pääkirjaston kahviossa perjantaina 7.11. klo 10.00. alkaen. Ensimmäiseen palaveriin osallistui lyhyestä aikataulusta huolimatta toistakymmentä aktiivia eri kansalaisjärjestöistä ja toimintaryhmistä. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki sekä yksittäiset toimijat että järjestöt ja toimintaryhmät.

Tähän blogiin tulemme päivittämään tietoja ja kuulumisia kampanjan edetessä. Pahoittelemme, että blogi on vielä keskeneräinen kiireisen aikataulun vuoksi. Myöhemmin voit tulostaa sivupalkista aloitepohjan pdf-tiedostona. Luethan myös ohjeistuksen huolella läpi.

1 kommentti:

kalle kirjoitti...

Eikö tärkeintä ole saada aikaiseksi se parkki? Oikein tehtynä voidaan henkilöautovirtoja ohjata kauempaa keskustasta jo maanalle, jolloin tilaa on enemmän.

Suurin liikenteellinen ongelma Turun keskustassa tulee joka tapauksessa olemaan pitkään linja-autot. Niille ei ole vaihtoehtoa nyt nähtävässä tulevaisuudessa, koska raitiovaunuliikenne aikoinaan lyhytnäköisesti lakkautettiin.