tiistai 3. helmikuuta 2009

Mielenosoitus ja muita tärkeitä asioita

*Mielenosoitus ma 16.2. klo 17 Kauppatorilla, josta siirrytään kaupungintalolle, Aurakatu 2
*Lentolehtisten jakoa torilla 10.-14.2. klo 11 alkaen.
*Kansanäänestystä kannattavien seuraava kokous ma 9.2. klo 19 Old Bank -ravintolan Kirjastossa (alakerta)
*Tiedotustilaisuus ti 10.2. klo 11 Kauppatorilla
*Mielenilmauksen banderolleja yms. valmistetaan la 14.2. klo 14 Aurinkotehtaalla, Kirkkotie 6-10
*Rahaa tarvitaan yhä lehtimainosta varten

Mielenosoitus
Rauhanomainen mutta määrätietoinen mielenilmaus kansanäänestyksen järjestämisen puolesta pidetään maanantaina 16.2., jolloin lähdemme klo 17 Kauppatorilta kävelemään kaupungintalolle. Siellä kerromme valtuustolle mitä mieltä olemme! Luvassa performansseja, viihdykettä, puheita ja kansanäänestysänkyröiden huonoja selityksiä. Mitä sankempi joukko, sen vakuuttavampi viesti!
Mielenilmauksen aika varmistuu, kun kaupunginhallitus vahvistaa kansanäänestyksen käsittelyajankohdaksi juuri maanantain 16.2.

Lentolehtisiä jaetaan torilla
Kansanliike jakaa kansanäänestystä kannattavia ja mielenosoituksesta tiedottavia flaiereita tiistaista 10.2. lauantaihin 14.2. klo 11 alkaen torilla ja sen ympäristössä. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan lehtisiä jakamaan! Lisätietoja seuraavassa kokouksessa ja sen jälkeen näillä sivuilla.

Seuraava kokous
Kansanäänestystä kannattavien seuraava kokous maanantaina 9.2. klo 19 Old Bank -ravintolan Kirjastossa (alakerta), Aurakatu 3. Tuolloin saadaan varmistus kansanäänestyksen käsittelemisestä valtuustossa 16.2. Kansanliikkeen kokouksessa käsitellään mm. tiedotustilaisuutta, mielenosoitusta ja sen käytännön asioita, toripäivystystä sekä lehti-ilmoituksia.

Tiedotustilaisuus
Lehdistölle järjestettävä tiedotustilaisuus pidetään tiistaina 10.2. klo 11 Kauppatorilla. Tiedotustilaisuudessa kerrotaan mielenosoituksen järjestämisestä, torilla päivystämisestä sekä vaatimuksesta kansanäänestyksen järjestämiseksi. Käsillä ovat historialliset hetket: Suomessa mikään toimitettu kunnallinen kansanäänestys ei ole lähtenyt kansan aloitteesta. Miten näin suuren joukon vaatimus voitaisiin hylätä?

Banderollikokous
Mielenilmauksen banderolleja ym. rekvisiittaa valmistetaan la 14.2. klo 14 Aurinkotehtaalla, Kirkkotie 6-10 (Ekotorin takana). Mukaan voi lähteä myös Kauppatorilta klo 13. Tervetuloa sloganien ja ideoiden kanssa!

Rahankeruu jatkuu
Lehti-ilmoituksia varten kaivataan yhä rahaa! Jotta saisimme mielenilmaukseen mahdollisimman paljon ihmisiä, on tärkeää saada ainakin kaksi lehtimainosta julkaistua. Tee lahjoitus demokratialle! Keräystilin numero on 430922-2132688 (Liedon Säästöpankki). Varainkeruuta hallinnoi tilin omistaja Uusi Tuuli ry osana ympäristökasvatustoimintaansa. Viestikenttään on kirjoitettava teksti ”TORIPARKKI”. Lisätietoja edellisessä julkaistussa tekstissä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ideoita kyltteihin:

"Kansa on väärässä - pulinat pois?"

Mukailu Kokoomuksen korva-Jyrkistä. Pukkisen kasvoilla isot korvat, joissa tulpat. Tekstinä jotain tyyliin "Johtaja/puolue/kaupunki, jolla on tulpat!"

Järjestäkää joku avoin nettistormaus näistä ennen valmistelutyöpajaa.