lauantai 14. helmikuuta 2009

OSALLISTU: Mielenilmaus kansanäänestyksen puolesta

TORIRAUHA KANSANÄÄNESTYKSELLÄ!


Turkulaiset ovat ilmaisseet vahvan tahtonsa kansanäänestyksen järjestämiseksi maanalaisen pysäköintilaitoksen rakentamisesta kauppatorin alle yksityisellä rahoituksella. Vaadimme, että vaaleilla valittu valtuustomme kunnioittaa demokratiaa ja järjestää yli 13 000 turkulaisen allekirjoituksellaan vaatiman kansanäänestyksen. Viimeisetkin edellytykset kansanäänestykselle täyttyivät, kun useat valtuutetut käänsivät takkiaan toriparkkimielipiteessään.


Rauhanomainen mutta vaatimuksestaan tinkimätön mielenilmaus MAANANTAINA 16.2. klo 17 KAUPPATORILLA, josta siirrytään sankkana joukkona Kaupungintalolle (os. Aurakatu 2).

Luvassa puheita ja viihdykettä.


Hyppysissämme on historiallinen tapahtuma: Suomessa vielä mikään toimitettu kunnallinen kansanäänestys ei ole lähtenyt kansan aloitteesta. Voiko näin suuren ihmisjoukon vaatimusta hylätä?


Tulethan paikalle lämpimästi pukeutuneena kera kaverin ja pistät sanaa leviämään! Jokaisen läsnäoloa kaivataan, jotta viestimme menee perille! Herätellään siis vähintään ne 13 000 turkulaista vielä kerran ilmoittamaan kantansa demokratian puolesta, takinkääntöä vastaan!


HUOM! Näyttävyyden nimissä omien kylttien ja banderollien tuominen on sallittua, jopa erityisen toivottavaa! Napakat sloganit vain kehiin!


Järjestäjä:
Kansanäänestys Turun toriparkista -kansanliike

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toriparkin sijasta voisi rakentaa sinne vastaavan kokoisen kauppakeskuksen ja vähän laajentaa louhea kaikki voittaisi, kun tori kuitenkin on pakko repiä kokonaan auki ja laittaa uusiksi, koska se on Turun häpeä tahra tällä hetkellä.