tiistai 24. helmikuuta 2009

MOT: S-etuparkki

Eilisen Ylen MOT-ohjelman, jossa mm. käsiteltiin Turun toriparkkia, kansanliikettämme ja mielenilmausta, voi katsoa Yle Areenalta.

1 kommentti:

jano kirjoitti...

Hei! Todella upeaa kansalaisaktivismia siellä Turussa. Mahtavaa, että olette päässeet valtakunnan mediaan saakka. Teillä on ollut myös varsin näyttävä ja laaja mielenosoitus, upeaa!

Täällä Jyväskylässä suunnitellaan myös parkkihallia, tosin kirkkopuiston alle. Meillä oli hanketta vastustava mielenosoitus 11.2. Tapahtumasta löytyy video osoitteesta:
http://www.ksml.fi/video-kuva/videot/kirkkopuiston-parkkihallin-vastainen-mielenosoitus/359201

Täällä on myös muodostunut parkkihallia vastustava kansalaisliike Pakkia parkkihallihankkeelle!:
http://www.facebook.com/group.php?gid=59261506387&ref=ts

Tuntuu uskomattomalta, että Turun ja Jyväskylän mielenosoitukset ovat olleet ajallisesti noin lähellä toisiaan, mutta ainakaan minulla ei ollut teidän tapahtumastanne tietoa. Olisimme nimittäin voineet tehdä yhteistyötä esimerkiksi mediajulkisuuden ja iskulauseiden suhteen.

Jyväskylän kirkkopuiston kaavaan voi jättää muistutuksia 13.3. mennessä, kaupunginvaltuusto käsittelee kaavaa muistaakseni 16.3. Vielä siis ehdimme ja aiommekin vaikuttaa asiaan. Toivoisin kovasti, että voisimme tehdä asian suhteen yhteistyötä ja vaihtaa kokemuksia.

-Anni Pursiainen
anpursia[at]jyu.fi